17 augusti 2017

Tips: Instagram.

Detta är tredje dagen med tips från coachen. Tips om hur du som både privatperson och som yrkesarbetande blir bättre med modern, effekt kommunikation.
Instagram har, på grund av att bilden är i centrum, blivit ett allt viktigare social medie. Det innebär att alla som vill ha närvaro på sociala medier måste överväga om de inte också måste finnas på Instagram.

Tidigare tips: 1. Språkbrevet från Sveriges Radio och 2. Cheat sheets för bildhantering.


Tredje tipset denna vecka handlar om hur du kan handskas med ‬Instagram‭. ‬Här en kortversion av tipsen som du hittar länk till längre ner på denna sida..


Från mitt gatufoto-konto på Instagram

1. Tagga människor på bilden du lägger upp: Tagga på bilden, skriv in namn. På bild som lagts upp tidigare: Klicka på Menu och Tag people.
2. Lägg upp mer än en bild i samma inlägg. Klicka på fler bilder i uppladdningen, de visas då som fyrkantiga bilden i ett karusell-liknande album.
3. Länka ditt Instagramkonto till andra sociala medier: Klicka på Profile Tab > Linked Accounts > Share Settings, Du kan nu välja vilja medier du kan låta mediet dela bilden i. OBS att du måste ha samma användar-epostkonto till de olika medierna.

Klickar du här kommer du till sidan på engelska (från Digital Trends) som går igenom en massa bra kunskap för Instagram. Klicka och lägg bokmärke.


Vill du har mer hjälp (Och då även med andra sociala medier) är det bara att höra av sig‭.‬ Klickar du här kommer du till min firmasida; Novik Media&Kommunikation

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar